Innovatie aan de basis

Al ruim 70 jaar worden in het Nederlandse Lichtenvoorde prijswinnende verwarmingsproducten gemaakt. Vakmanschap en nuchterheid staan hierbij centraal. We zijn trots op onze collega’s. Collega’s met een grote passie voor comfort, warmtetechniek en duurzame producten.

Met elkaar zorgen we ervoor dat –wereldwijd- ruim 500.000 huishoudens dagelijks genieten van hun comfort zone, waarbij het aan niets ontbreekt als het gaat om warmte.

Waarom we de dingen doen, zoals we ze doen…

Naast ons specialisme, Hoog Rendementstechniek voor CV-ketels, ligt onze focus steeds meer op duurzaamheid en het verminderen van de wereldwijde CO2 uitstoot. Hierbij hebben wij één doel: het bieden van nieuwe en vernieuwende warmteoplossingen, die een duurzame bijdrage leveren aan milieu en samenleving.

Wij kiezen niet op basis van energievorm en techniek, maar maken de keuze op basis van hoe snel en efficiënt mogelijk de uitstoot van CO2 tot een minimum kan worden beperkt. Hierbij zoeken we de samenwerking met andere vormen van energie.

Alleen zo gaan we ‘vol gas naar CO2 neutraal’ en zijn er meerdere wegen die leiden naar dit gezamenlijke doel.

Samenwerking met ‘Vanhees Sanitiar & Verwarming’

De samenwerking tussen Vanhees Sanitair en Verwarming en ATAG Verwarming staat garant voor hoogwaardige en betrouwbare verwarmingsoplossingen. Met de expertise en ervaring van Vanhees Sanitair en Verwarming en de innovatieve technologieën van ATAG Verwarming, kunnen klanten rekenen op efficiënte en duurzame verwarmingssystemen. Het is een winnende combinatie!