Een beste keuze uit het ruime aanbod

Wie wil er niet een comfortabel verwarmde woning, besparen op de energiefactuur en tegelijk bijdragen aan een beter leefmilieu? Er zijn mogelijkheden te over, maar het is niet altijd eenvoudig om daaruit een goede keuze te maken. Bovendien wil je ook zekerheid dat de investering die je doet, rendabel is. Laat ons helpen bij die keuze. Wij bekijken met u de situatie en komen met een aantal passende oplossingen, die een beste keuze vergemakkelijken.

Complete verwarmingsinstallatie

Bij ons kunt u terecht voor het complete ontwerp en uitvoering van uw verwarmingsinstallatie van leidingwerk, ketels, radiatoren, convectors, vloerverwarming tot en met alle benodigde elektrische voorzieningen. Ook voor aansluiting van uw luxe gashaard kunt een beroep op ons doen.

Verwarmingsketel

Met vervanging van uw oude verwarmingsketel doet u een investering die u snel kunt terugverdienen. Zeker met de huidige generatie gas- en mazoutcondensatieketels, die al een rendement tot 108 % geven. Goed voor uw portemonnee en voor het milieu. Wij werken graag met de meest betrouwbare ketels van de betere merken als Vaillant en Daalderop. Deze ketels zijn te combineren met zonneboiler of hybridewarmtepomp waardoor u nog meer kunt besparen op energiekosten. Wij berekenen voor u de benodigde capaciteit en de kosten/baten en komen met de beste opties.

Airconditioning plaatsen

Met een airco in huis kan je steeds genieten van aangename, koele binnentemperaturen. Zeker nu de zomers wat warmer worden. Een inbouwairco in huis valt nauwelijks op in je interieur en zorgt nauwelijks voor geluidsoverlast. Je kan ervoor kiezen om je airco te laten inbouwen in de muur of in het plafond. Zo kan je meerdere ruimtes verkoelen. Er zijn modellen met of zonder buitenunit. Beide systemen hebben zo hun voor- en nadelen. En dan zijn er natuurlijk ook mobiele airco’s. Wil je graag meer info over welke airco het best bij je past? Wij beantwoorden je vragen met veel plezier.